Menu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/climatepoi/domains/climatepoint.nl/public_html/templates/gk_simplicity/html/com_content/article/default.php on line 14

Centrale verwarming

U kunt bij Climate Point terecht voor uw centrale verwarming. Met onze installaties zorgen wij voor een prettig leefklimaat in uw bedrijf, kantoor, winkel of school. Alles wat betrekking heeft op centrale verwarming is mogelijk bij Climate Point Installatietechniek: advies, levering en installatie van cv-ketels, warmtepompen, boilers, thermostaatkranen, radiatoren, tot en met het aanbrengen en vervangen van complete ketelhuizen.

Wij staan voor u klaar om de situatie ter plaatse op te nemen, u te adviseren en een oplossing op maat aan te bieden. De door ons ontworpen installaties worden geheel in eigen beheer gemonteerd. Wij bieden u keuze uit verschillende systemen en producten.

Energiebesparing en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. In dit kader kunt u denken aan het toepassen vaan een Hoog Rendement ketel maar ook het gebruik van warmtepompen, bodemsystemen, zonnepanelen, e.d. Alle installaties worden door ons gecertificeerd personeel onderhouden, dit geeft u de waarborg dat uw installatie kostenbesparend en veilig geplaatst is.

Gelijkmatige verwarming in uw gehele pand
Waterzijdig inregelen installaties 

Een vaak gehoorde klacht: aan de ene kant van het gebouw is het te warm, en aan de andere kant is het te koud. Temperatuurverschillen in een gebouw worden vaak veroorzaakt door een onevenredige verdeling van het cv-water. Het water stroomt bij de ene radiator sneller dan bij de andere.  

Wij komen graag bij u langs om de problemen met de warmte- of kouderegulering in uw bedrijf of huis op te lossen. Aan de hand van een checklist inventariseren wij uw klachten en bekijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Wij lossen de problemen op door middel van “waterzijdig inregelen”! Hierdoor wordt bij elke radiator de doorstroming zo afgestemd, dat de radiator de optimale hoeveelheid warmte afgeeft. Zo wordt elk vertrek gelijkmatig verwarmd. 

Bovendien zorgt waterzijdige onbalans voor onnodige energieverspilling. Met het waterzijdig inregelen is een kostenbesparing van 10 tot 30 procent mogelijk. Met een terugverdientijd van twee tot drie jaar een interessante kans. De kosten van waterzijdig inregelen zijn afhankelijk van de grootte van uw gebouw of woning. 

Contact Gegevens

De Dintel 10
5684 PS, Best
Nederland

T: +31 (0) 499 44 50 00
@: info@climatepoint.nl