Menu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/climatepoi/domains/climatepoint.nl/public_html/templates/gk_simplicity/html/com_content/article/default.php on line 14

Loodgieterswerk

Moeten uw gas-, water en/of afvoerleidingen aangepast worden? Climate Point verricht alle loodgieters werkzaamheden. Veiligheid en functionaliteit staan voorop, wij werken volgens de laatst geldende normeringen.

Gasinstallaties

Het aanleggen of uitbreiden van gastechnische installaties is specialistisch werk. Climate Point is een erkend Gastechnisch Installatiebedrijf. Naast het ontwerpen en aanleggen van gasinstallaties zijn wij ook bevoegd deze installaties te keuren. De veiligheid en kwaliteit van een gasinstallatie worden hiermee gegarandeerd. 

Waterleidinginstallaties

Ook het aanleggen of uitbreiden van koud- en warmwaterleidingen is een klus voor Climate Point. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen, zoals de persfittingen, maar ook solderen en knelfittingen worden toegepast. Daarnaast  zijn wij de juiste partner voor legionellapreventie. Wij verzorgen legionella risicoanalyses, tekeningen en logboeken.

Hemelwaterafvoersystemen

Hemelwaterafvoeren (H.W.A.) zorgen voor een goede afwatering. Afwatering van grote dakoppervlakten wordt steeds belangrijker en wordt door voorschriften en normen geregeld. Wij kunnen economische systemen voor regenwaterafvoer realiseren die grote hoeveelheden water betrouwbaar afvoeren. Wij kunnen ook controleren of uw dak voldoet aan de laatste eisen betreffende noodoverlaten.

Riolering

Probleemloos functionerende riolering verkomt veel ergernis. Climate Point heeft de kennis en ervaring in huis om u te voorzien van probleemloos functionerende riolering. Ook voor verstoppingen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er met de juiste apparatuur voor dat uw probleem zo snel mogelijk verholpen is.

 

Contact Gegevens

De Dintel 10
5684 PS, Best
Nederland

T: +31 (0) 499 44 50 00
@: info@climatepoint.nl