Menu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/climatepoi/domains/climatepoint.nl/public_html/templates/gk_simplicity/html/com_content/article/default.php on line 14

Gebouwbeheersystemen

Meet en regeltechniek

Meet- en regeltechniek is een verzamelnaam voor alle technieken die worden gebruikt voor het meten en regelen van installatie systemen. Een gebouwbeheersysteem integreert verschillende (meet- en regel) systemen met elkaar. Oftewel dit zijn de hersenen, voor het aansturen, vergelijken en (bij)regelen van de totale installatie. 

Climate Point ontwikkeld en verzorgt deze complete meet- en regelsystemen 

 Afhankelijk van uw wensen en eisen adviseren wij u graag over de mogelijkheden en toepassingen en richten samen met u een geïntegreerd gebouwbeheersysteem in. Wij programmeren en configureren de software en hardware voor het regelen en aansturen van al uw installatie componenten. 

 Via een inlogportaal kun onze klanten overal ter wereld zaken als, temperaturen, luchtvochtigheid, verlichting, telefonie, camerabewaking, kloktijden, legionella beheersing, etc, automatisch of handmatig regelen, meten en bijsturen. 

Alle data afkomstig uit uw installaties worden verzameld en opgeslagen in het gebouwbeheersysteem. Met deze data kunnen vervolgens energiemanangement rapportages en analyses gegenereerd worden waarop de installaties bijgeregeld en geoptimaliseerd kunnen worden. 

Onze meet- en regelsystemen worden voor alle installaties op maat geprogrammeerd, zodat u te allen tijden het beste comfort en rendement uit de installaties krijgt tegen de laagste energielasten.  

 

Contact Gegevens

De Dintel 10
5684 PS, Best
Nederland

T: +31 (0) 499 44 50 00
@: info@climatepoint.nl